5-sterren hotel Italië beveiligd door ACTi unified solution

Software: ACTi NVR
Producten: ACM-3701, TCM-1231, TCM-5311 en TCM-7811

Achtergrond
Grand Hotel Alassio is een vijf sterren hotel gesitueerd in de provincie Savona. De perfecte locatie aan het strand maakt het een bekend zomer vakantieverblijf sinds de 19e eeuw. Om zeker te zijn van de veiligheid van publiek en privé heeft de eigenaar van het hotel gekozen vooreen geavanceerd IP video beveiligingssysteem.

Oplossing
ACTi’s partner, Eico Electtronica Industriale Comense Srl, heeft zowel binnen als buiten het hotel 25 ACTi camera’s geïnstalleerd. Alle camera’s worden gemanaged door ACTi NVR 2.3. De hotelmanager checkt de live beelden met vooraf gedefinieerde lay-outs. Indien nodig, kan hij de camerabeelden digitaal inzoomen, zowel via live view als ook bij opgenomen beelden. De systeembeheerder kan ook remote inloggen op de server om video’s te bekijken. De hotel eigenaar kan met de iPhone app van ACTi de camerabeelden via zijn telefoon bekijken bij 5 fps met CIF resolutie.

Voordelen
De hotel eigenaar zocht een stabiele oplossing van een bekend merk en koos daarom voor ACTi, dat ook nog eens kon voldoen aan alle voorwaarden. Onderstaand de belangrijkste features waarmee de eigenaar zeer tevreden was.

1. PoE; het was moeilijk om extra stroomkabels voor de camera’s te trekken, vanwege de bestaande structuur van het gebouw. Met ACTi’s PoE camera’s, was dit probleem eenvoudig op te lossen.

2. Kristalhelder beeld voor kritische punten; TCM-7811 is een 1.3 Megapixel dome camera met CCD sensor en IR led voor buiten. Voor kritische punten, zoals de entree en parkeerplaats gaan er geen details verloren en is het beeld uitstekend.

3. De 2 inch mini dome ACM-3701 paste perfect bij het interieurdesign van het hotel, waardoor het de gasten geen oncomfortabel gevoel geeft.

4. Gebruiksvriendelijke software; als er ergens iets gebeurt, zoals bijvoorbeeld bij beweging of bij de toegangscontrole, dan kan de gebruiker verschillende reacties hierop geven, zoals een alarm dat afgaat, een e-mail sturen, etc. Met de e-map functie is het nog eenvoudiger om de events per ruimte op te zoeken. Voor de eindgebruiker is het een compleet maar simpel operating systeem.

Grand_hotel.jpg

Zoeken

Op zoek naar specifieke informatie over onze producten?

Geavanceerd zoeken