Magazijn Schenker UK beveiligd met ACTi camera’s

Software: ACTi NVR
Product: ACM-1231 en TCM-7411

Achtergrond
DB Schenker combineert alle transport en logistieke activiteiten van Deutsche Bahn. Met 91.000 medewerkers verspreid over 2.000 locaties in 130 landen en een omzet van meer dan 15 biljoen euro’s is DB Schenker een toonaangevend bedrijf in Europa en wereldwijd. Het magazijn is een belangrijke plaats, omdat daar de goederen van klanten opgeslagen worden. Om deze magazijnen te beveiligen, is IP beveiliging de beste keus.

Oplossing
Het ACTi NVR Enterprise surveillance systeem werd in een nabij gelegen kantoorgebouw geïnstalleerd. Twee ACM-1231 Megapixel IP bullet camera’s werden buiten op een parkeerplaats en bij de toegangspoort geïnstalleerd. Vier TCM-7411 Megapixel IP fixed dome camera’s werden binnen in het magazijn geïnstalleerd, zodat de goederen kunnen worden beveiligd. Met behulp van ACTi NVR Enterprise via IE browser, wordt het verzoek voor remote monitoring ingewilligd.

Voordeel
Dit is het eerste project dat Affinity Communication System Ltd. met ACTi heeft gedaan. Gedurende de aanvraagprocedure, heeft het ACTi sales team uitstekende support geleverd, van camerakeuze tot project planner service om locaties te voorzien van camera’s en het vooraf bekijken van locatie, de PC hardware keuze, etc.. Inmiddels is de klant tevreden over de ACTi ACM-1231 en TCM-7411, mede vanwege de IP66 weerbestendige en vandaalbestendige behuizing met verwarming voor de ruige omgeving. Bovendien is de beheerder blij met IC browser remote monitoring real time video via de internetverbinding.


 

DB Schenker UK.jpg

Zoeken

Op zoek naar specifieke informatie over onze producten?

Geavanceerd zoeken