Over ACTi

ACTi Corporation Taiwan, gevestigd in Taipei, heeft in kort tijdsbestek een sterke marktpositie weten te verwerven in de IP camera markt. Door een sterke ambitie en visie op deze markt is ACTi momenteel een van de snelst groeiende IP camera producenten ter wereld.

Door de ontwikkeling van een complete productlijn met geavanceerde IP camera’s en het gratis ter beschikking stellen van een basis NVR oplossing heeft ACTi met haar wereldwijde partners vele grote projecten tot een succes kunnen brengen.

Naast kwalitatief hoogwaardige producten zijn training en ondersteuning uiteraard van groot belang. Hiervoor heeft ACTi een wereldwijd trainingsprogramma ontwikkeld, waar eveneens een certificeringtraject aan gekoppeld is.

Vele automatiseerders hebben de afgelopen jaren de overstap reeds gemaakt van analoge camera’s naar de nieuwe generatie IP camera’s van ACTi. Deze overstap is ook duidelijk te zien aan het aantal wereldwijde projecten die ACTi inmiddels samen met deze automatiseerders heeft uitgevoerd.

Over ACTi_final.jpg

Zoeken

Op zoek naar specifieke informatie over onze producten?

Geavanceerd zoeken