HOTELS

Veilig gevoel geven aan de gasten

Als hoteleigenaar wilt u de gasten graag een veilig gevoel geven. Met de oplossingen van ACTi is dit snel gerealiseerd. Door het diverse assortiment kan een hotel kiezen welke camera’s geschikt zijn voor de toepassing en daardoor zorgen voor voldoende privacy voor de gasten.

Waar plaats je de camera's?

Er zijn vele verschillende soorten hotels, van een klein en eenvoudig hotel tot zeer luxe 5 sterren resorts. Afhankelijk van de grootte van het hotel kunnen camera’s bij de entree, incheckbalie, in de gangen, op het parkeerterrein, bij de nooduitgangen, in het restaurant of de ontbijtzaal worden geplaatst.

Welke camera's heb ik nodig?

Binnen in een hotel wordt vaak gekozen voor (mini) dome camera’s die subtiel kunnen worden opgehangen. Buiten wordt vanwege de weersinvloeden vaak gekozen voor een outdoor bullet camera.

Welke NVR's kan ik toepassen?

De keuze van de juiste Network Video Recorder (NVR) is bij een hotel sterk afhankelijk van de grootte van het hotel. Het aantal camera’s dat moet worden aangesloten (aantal kanalen), zal in sterke mate de keuze van de NVR gaan bepalen.

Advies

Op zoek naar advies welke camera oplossing zou kunnen passen in uw hotel, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.