KANTOORGEBOUWEN

Een veilige omgeving voor alle collega’s en bezoekers

Kantoorgebouwen zijn er in vele soorten en maten. Wat ze delen met elkaar is dat werknemers er graag op een prettige en veilige manier willen werken. Een juiste camera oplossing kan bijdragen aan een veilige omgeving, waardoor werknemers en bezoekers zich er prettig voelen.

Waar plaats je de camera's?

Afhankelijk van de omvang van het kantoorgebouw kun je camera’s plaatsen op vele plekken, zoals bij de entree, de servicebalie, de nooduitgang, in de gangen, in de parkeergarage en/of parkeerterrein, in het magazijn, bij de eventuele laad en toegangsdeuren.

Welke camera's heb ik nodig?

Het type camera kan sterk verschillen per toepassing. Bij de entree wilt u wellicht een camera die veel detail geeft, zodat duidelijk te zien is welke bezoekers het kantoorgebouw betreden. Op het parkeerterrein wilt u wellicht wat minder detail, maar wel een goed overzicht. Ook de keuze tussen dome camera of bullet camera zal een rol spelen in de oplossing. Binnen, onder een systeemplafond is een (mini) dome camera een subtiele oplossing, maar op het parkeerterrein in een lichtmast zou een bullet camera met cover (tegen zon en regen) waarschijnlijk de juiste camera zijn.

Welke NVR's kan ik toepassen?

Bij kantoorgebouwen is het wellicht niet altijd direct duidelijk dat er iets is gebeurd en kan het zijn dat men soms pas na een week ergens achter komt. Opslag van beelden speelt dan een belangrijke rol. Zorgen voor grotere harde schijven en eventueel redundantie in de schijven zal hier de gewenste oplossing bieden.

Advies

Op zoek naar advies welke camera oplossing zou kunnen passen in uw kantooromgeving, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.